Tre snabba med vår nya kollega Philip!

Tre snabba med vår nya kollega Philip!

Nu ansluter Philip Göransson, tidigare Chief Commercial Officer på Skandiamäklarna, till vårt team. Philip kommer att ta ett stort ansvar för vår storkundsbearbetning. Philip har förutom sin tid på Skandiamäklarna erfarenhet av global expansion genom sin tid på Oriflame i Indien.

Tre snabba frågor med Philip;

Vem är du ?

Jag är en nyfiken nörd, full av energi, som ägnat min yrkesverksamma tid åt försäljningsorganisationer. Min röda tråd har alltid varit kundnytta, struktur och människor. Under de fem senaste åren har jag arbetat i Sverige, Indien, Bangladesh och Spanien  i organisationer verksamma inom kosmetik och fastighetsmäkleri.

Jag ser väldigt mycket fram emot att kliva på HomeMakers tillväxtresa och hoppas, att tillsammans med teamet, kunna bidra med mina erfarenheter inom försäljning, organisation och expansion.

Ovanligaste platsen du varit på ?

Jag älskar att resa och jag tror att den ovanligaste platsen jag varit på måste vara Tibet, där jag med min tidigare arbetsgivare Oriflame höll i ett event och lagade kladdkaka i en mikrovågsugn till 60 stycken tibetaner!

Varför har du valt att komma till HomeMaker ?

Jag ser väldigt mycket fram emot att få börja arbeta med gänget bakom HomeMaker. Det är en grupp väldigt duktiga personer som står inför en spännande tillväxtresa.  Vidare tilltalas jag av HomeMakers produktportfölj som löser tydliga problem och ger tydliga värden till sina kunder.
Fastighetsbranschen är mitt i en spännande digitalisering och jag kan inte vänta på att få börja att dra mitt strå till stacken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *