linkedin gif Tre snabba frågor till Philip - HomeMaker
Philip Göransson

Tre snabba frågor till Philip

Nu börjar Philip Göransson, tidigare Chief Commercial Officer på Skandiamäklarna, på HomeMaker. Philip kommer att ta ett stort ansvar för vår storkundsbearbetning. Philip har förutom sin tid på Skandiamäklarna erfarenhet av global expansion efter sin tid på Oriflame i Indien.

Vem är du?

Jag är en nyfiken nörd, full av energi, som ägnat min yrkesverksamma tid åt försäljningsorganisationer. Min röda tråd har alltid varit kundnytta, struktur och människor. Under de fem senaste åren har jag arbetat i Sverige, Indien, Bangladesh och Spanien  i organisationer verksamma inom kosmetik och fastighetsmäkleri.

Jag ser väldigt mycket fram emot att kliva på HomeMakers tillväxtresa och hoppas, att tillsammans med teamet, kunna bidra med mina erfarenheter inom försäljning, organisation och expansion.

Vilken är den ovanligaste platsen du varit på?

Jag älskar att resa och jag tror att den ovanligaste platsen jag varit på måste vara Tibet, där jag med min tidigare arbetsgivare Oriflame höll i ett event och lagade kladdkaka i en mikrovågsugn till 60 stycken tibetaner!

Varför har du valt att komma till HomeMaker?

Jag ser väldigt mycket fram emot att få börja arbeta med gänget bakom HomeMaker. Det är en grupp väldigt duktiga personer som står inför en spännande tillväxtresa.  Vidare tilltalas jag av HomeMakers produktportfölj som löser tydliga problem och ger tydliga värden till sina kunder. Fastighetsbranschen är mitt i en spännande digitalisering och jag kan inte vänta på att få börja att dra mitt strå till stacken.